Hoe?

Hoe?

In elke kracht zitten polariteiten. Tussen de polen zit het krachtenveld waarin mensen bewegen. Een kracht kan te veel of te weinig worden ingezet. In groepen kunnen bepaalde krachten overheersen. Op deze website ontdek je hoe een kracht via een bepaalde houding positief kunt inzetten, hoe een kracht versterkt en hoe de krachten te bundelen zodat een sterk team ontstaat. De gebruikers krijgen inzicht in hoe mensen zich in groepen en in de buitenwereld gedragen.

De strijdgeest kan bijvoorbeeld van een strijder via een vechtjas veranderen in een aanvaller. De kleur verandert dan van rood naar vuurrood en bloedrood. Door het functionele gebruik van kleuren, kan het kritieke moment worden aangegeven bij jezelf en bij anderen.
Het werkmateriaal helpt om bij elke kracht de balans te bewaren en de kracht nog beter in te zetten. Om mensen beter te laten samenwerken, zijn de zeven krachten helder in kaart gebracht. Op de krachtenpagina’s vind je informatie, illustraties, trainingsmateriaal en andere instrumenten die je kunt downloaden.

Elke kracht heeft een naam die duidelijk maakt om wat voor kracht het gaat. Elke kracht heeft een kleur die er bij past, een pictogram en instrumenten. Deze staan in het MENU bij de kracht waar ze horen.
Ken je iemand in je netwerk die mogelijk belangstelling heeft? Wil je ze dan attenderen op de website?