Inschrijfformulier personen

Inschrijfformulier Personen/informele begeleiders

Fijn dat u betrokken bent bij Krachtenspel.nl! Lees hier op welke manier u kunt bijdragen en participeren.
  • Indien u als professional van een organisatie gebruik wilt maken van de website, kunt u alleen toestemming voor gebruik krijgen door het Inschrijfformulier voor organisaties in te vullen.
  • Indien u als persoon of informeel begeleider (bijvoorbeeld als vrijwilliger of informele situatie) aan het werk gaat met Krachtenspel.nl kunt u het materiaal van Krachtenspel.nl gratis gebruiken indien u zich houdt aan de gebruiksvoorwaarden zoals de juiste bronvermelding.
  • Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door uw giften en bijdragen. Na donatie krijgt u – afhankelijk van uw bijdrage – een uitnodiging voor een inspiratiemiddag en/of workshop. Dat kan alleen als u uw emailadres en telefoonnummer invult.
  • De organisatorische en financiële afhandeling is uitbesteed aan een bedrijf (Hoekstra Management en Advies) dat participeert (zie colofon).
  • In plaats van een workshop, kunt u ook kiezen om het stappenplan te ontvangen waarmee u met een groep doelgericht aan een project kunt werken.
  • Indien u als student, gebruik wilt maken van korting (zie informatie nieuws/activiteiten) kunt u contact op nemen via info@krachtenspel.nl.
Hoe geeft u zich op?
  • Vul altijd de met * gemarkeerde velden in.
  • Vink daarna aan van welke mogelijkheden u gebruik wilt maken.

Gegevens contactpersoon

Naam contactpersoon*

Adres*

Postcode & Plaats*

Emailadres*

Telefoon*

Opleiding*

Inschrijven activiteiten

Ik wil mij graag inschrijven voor één of meer activiteiten en bijdragen aan de website. We betalen onze bijdrage (direct na invullen van dit formulier) door een handmatige bankoverschrijving op rekeningnummer NL41 INGB 0002 7696 99 t.n.v. J.A. Hoekstra die via Hoekstra Management en Advies de organisatorische en financiële afhandeling van de activiteiten op het inschrijfformulier verzorgt en de bijdrage besteedt aan de onkosten van Krachtenspel.nl. Pas na betaling van het juiste bedrag staat u definitief ingeschreven. U ontvangt een automatische bevestiging waarop de gegevens staan die u heeft ingevuld.

*Let op: inschrijven kan tot 14 dagen voor de activiteit. Bij Nieuws en Activiteiten staat om welke activiteiten het gaat en wanneer en waar de activiteit wordt georganiseerd (Zie ook Leveringsvoorwaarden).

Ik draag 25 euro bij aan de website Krachtenspel.nl en ontvang de nieuwsbrief.Ik draag 50 euro bij aan de website Krachtenspel.nl, ontvang de nieuwsbrief en ontvang een uitnodiging voor een inspiratiemiddag met spelIk draag 120 euro bij aan de website Krachtenspel.nl, ontvang de nieuwsbrief en ik geef hieronder mijn voorkeur aan. Dit aanbod geldt alleen voor professionals zonder organisatie, of professionals die komen kennismaken; of deelnemen aan het netwerk.

Mogelijkheden bijdrage €120 (maximaal twee kiezen)

Een uitnodiging voor een inspiratiemiddag met spel

Een uitnodiging voor een workshop (4 uur) voor professionele begeleiders

Het stroomdiagram en een stappenplan om doelgericht met een groep aan activiteiten te werken.

*Natuurlijk mag u ook altijd vrijwillig een (extra) bedrag doneren om Krachtenspel.nl te ondersteunen, ook als u geen materiaal wilt ontvangen.

Ja, ik wil graag vrijwillig bijdragen aan Krachtenspel.nl.

Interesse in mooie uitgave

Ik heb interesse in … (schatting aantal exemplaren) uitgaven van een luxe pakket van het kernmateriaal van Krachtenspel.nl. (verhalen, spel en werkmateriaal met illustraties, geschikt voor een professionele begeleider). De kosten zullen ongeveer €70 bedragen. Ik wil graag bericht krijgen als het materiaal beschikbaar is via een uitgever.

Aantal uitgaven:

Ik heb interesse in (.. schatting aantal exemplaren) uitgaven van het kinderboek De vurige houthakker en mogelijke vervolgdeeltjes. Ik wil graag bericht van de uitgever krijgen als dit materiaal beschikbaar is.

Aantal uitgaven:

Ja, ik ga akkoord met de leveringsvoorwaardenKlik hier voor de leveringsvoorwaarden

Ja, ik geef toestemming voor de verwerking van mijn persoonsgegevens (er wordt vertrouwelijk om gegaan met deze gegevens en ze gaan niet naar derden).

Wij ontvangen graag een paar keer per jaar de nieuwsbrief als deze verschijnt (we kunnen deze opzeggen als we dat willen)