Inschrijfformulier personen

Inschrijfformulier Personen/informele begeleiders

Fijn dat u betrokken bent bij Krachtenspel.nl! Lees hier op welke manier u kunt bijdragen en participeren.
 • Indien u als professional van een organisatie gebruik wilt maken van de website, kunt u toestemming voor gebruik krijgen door het Inschrijfformulier voor organisaties in te vullen.
 • Indien u als persoon of informeel begeleider (bijvoorbeeld als vrijwilliger of informele situatie) aan het werk gaat met Krachtenspel.nl kunt u al het materiaal van Krachtenspel.nl gratis gebruiken indien u zich houdt aan de gebruiksvoorwaarden zoals de juiste bronvermelding.
 • Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door uw giften en bijdragen. Na donatie krijgt u – afhankelijk van uw bijdrage – een uitnodiging voor een workshop of extra materiaal (zie hier onder). De workshop kan alleen als u uw emailadres en telefoonnummer invult.
Hoe geeft u zich op?
 • Vul altijd de met * gemarkeerde velden in.
 • Vink daarna aan van welke mogelijkheden u gebruik wilt maken.

  Gegevens contactpersoon

  Naam contactpersoon*

  Adres*

  Postcode & Plaats*

  Emailadres*

  Telefoon*

  Opleiding*

  Inschrijven activiteiten

  Ik wil mij graag inschrijven voor één of meer activiteiten en bijdragen aan de website. We betalen onze bijdrage voor Krachtenspel.nl (na invullen van dit formulier) via een directe bankoverschrijving. Als u op Verzenden klikt, kunt u uw bijdrage betalen via de Donorbox van Krachtenspel.nl. Let op dat u minimaal het juiste bedrag invult. De bijdrage wordt besteed aan de onkosten van Krachtenspel.nl. Natuurlijk mag u vrijwillig direct een extra bedrag doneren om Krachtenspel.nl te ondersteunen. U ontvangt een bevestiging per mail van de betaling én van de inschrijving. Pas na betaling van het juiste bedrag staat u definitief ingeschreven. U ontvangt een automatische bevestiging waarop de gegevens staan die u heeft ingevuld.

  *Let op: inschrijven kan tot 14 dagen voor de activiteit. Bij Activiteiten staat om welke activiteiten het gaat en wanneer en waar de activiteit wordt georganiseerd (Zie ook Leveringsvoorwaarden).

  Ik draag 25 euro bij aan de website Krachtenspel.nl en ontvang de nieuwsbrief.Ik draag 50 euro bij aan de website Krachtenspel.nl, ontvang de nieuwsbrief en ontvang een uitnodiging voor een inspiratiemiddag met spelIk draag 120 euro bij aan de website Krachtenspel.nl, ontvang de nieuwsbrief en ik geef hieronder mijn voorkeur aan. Dit aanbod geldt alleen voor professionals zonder organisatie, of professionals die komen kennismaken; of deelnemen aan het netwerk.

  Mogelijkheden bijdrage €120 (maximaal twee kiezen)

  Een uitnodiging voor een inspiratiemiddag met spel

  Een uitnodiging voor een workshop (4 uur) voor professionele begeleiders

  Het stroomdiagram en een stappenplan om doelgericht met een groep aan activiteiten te werken.

  Interesse in mooie uitgave


  Ik heb interesse in … (schatting aantal exemplaren) uitgaven van een luxe pakket van het kernmateriaal van Krachtenspel.nl. (De Krachtenspel-werkkaarten met opdrachten en de handleiding voor professionele begeleiders). De kosten zullen ongeveer €70 bedragen. U krijgt bericht als het materiaal beschikbaar is.

  Aantal uitgaven:


  Ik heb interesse in (.. schatting aantal exemplaren) uitgaven van het kinderboek De vurige houthakker en mogelijke vervolgdelen. U krijgt bericht als het materiaal beschikbaar is.

  Aantal uitgaven:

  Ja, ik ga akkoord met de leveringsvoorwaardenKlik hier voor de leveringsvoorwaarden

  Ja, ik geef toestemming voor de verwerking van mijn persoonsgegevens (er wordt vertrouwelijk om gegaan met deze gegevens en ze gaan niet naar derden).