Inschrijven organisaties

Inschrijfformulier
organisaties / professionals

Fijn dat u betrokken bent bij Krachtenspel.nl! Lees hier op welke manier u kunt bijdragen en participeren.
  • Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door uw giften en bijdragen.Indien u de juiste bijdrage doneert (zie: Soort organisatie) in de kosten van de website, krijgt u direct toestemming om het materiaal te gebruiken in de eigen organisatie. Uiteraard volgens gebruikersvoorwaarden zoals het gebruik van de juiste bronvermelding.
  • Na donatie krijgt u een uitnodiging voor een inspiratiemiddag en/of een workshop voor professionals.
  • De organisatorische en financiële afhandeling is uitbesteed aan een bedrijf (de Roozenboom) dat participeert (zie colofon).
  • In plaats van een activiteit, kunt u ook kiezen om producten te ontvangen waarmee u zelf doelgericht aan een project kunt werken of een workshop in uw eigen organisatie kunt geven!
  • Bij vragen kunt u contact opnemen via info@krachtenspel.nl
Hoe geeft u zich op?
  • Vul altijd de met * gemarkeerde velden in.
  • Vink daarna aan van welke mogelijkheden u gebruik wilt maken.

De organisatie waar u voor werkt

Naam organisatie*

Naam contactpersoon*

Adres*

Emailadres*

Telefoon

Over de organisatie

Doelgroep*

Adres*

Postcode & Plaats*

Soort organisatie*

Kleine organisatie (max 5 werknemers)Middelgrote organisatie (max 20 werknemers)Grote organisatie (vanaf 20 werknemers)

Toestemming gebruik materiaal en inschrijven activiteiten

We willen graag gebruik maken van het materiaal in onze organisatie, dragen bij aan de omkosten en krijgen schriftelijk toestemming om het materiaal in onze organisatie te gebruiken. We betalen onze bijdrage (direct na invullen van dit formulier) door een handmatige bankoverschrijving op rekeningnummer NL42 TRIO 0198 3852 34 t.n.v. Chris Zitter die via de Roozenboom de organisatorische en financiële afhandeling van de activiteiten op het inschrijfformulier verzorgt en de bijdrage besteedt aan de omkosten van Krachtenspel.nl. Na betaling van het juiste bedrag staat u pas definitief ingeschreven. U ontvangt een automatische bevestiging waarop de gegevens staan die u heeft ingevuld. (Klik aan om de keuzes weer te geven).

We dragen €150 bij aan de website Krachtenspel.nl (minimum bijdrage kleine organisatie). Dit is voor het gebruik van het materiaal en we geven de voorkeur aan het volgende (klik op het hokje voor de keuzemogelijkheden, max één kiezen).We dragen €250 bij aan de website Krachtenspel.nl (minimum bijdrage middelgrote organisatie). Dit is voor het gebruik van het materiaal en we geven de voorkeur aan het volgende (klik op het hokje voor de keuzemogelijkheden, max twee kiezen).Wij dragen €450 bij aan de website Krachtenspel.nl (minimum bijdrage grote organisatie). Dit is voor het gebruik van het materiaal en we geven de voorkeur aan het volgende (klik op het hokje voor de keuzemogelijkheden, max drie kiezen).

Mogelijkheden bijdrage €150 (max één kiezen)

Een uitnodiging voor een inspiratiemiddag met spel op 4 oktober 2019.Het stroomdiagram en een stappenplan om doelgericht met een groep aan activiteiten te werken.

Mogelijkheden bijdrage €250 (max twee kiezen)

Een uitnodiging voor een inspiratiemiddag met spel op 4 oktober 2019.Een uitnodiging voor een workshop (4 uur) voor een professionele begeleider op 22 november 2019.Het stroomdiagram en een stappenplan om doelgericht met een groep aan activiteiten te werken.

Mogelijkheden bijdrage €450 (max drie kiezen)

Een uitnodiging voor inspiratiemiddag met spel op 4 oktober 2019 met de volgende personen. (max 2 deelnemers)Een uitnodiging voor een workshop (4 uur) voor maximaal twee professionele begeleiders op 22 november 2019.Het stroomdiagram en een stappenplan om doelgericht met een groep aan activiteiten te werken.Een draaiboek om zelf een workshop te geven van 4 uur (alleen in de eigen organisatie!)

*Let op: inschrijven kan tot 14 dagen voor de activiteit. indien de workshops vol zijn ontvangt u het materiaal dat aangegeven staat (Zie leveringsvoorwaarden). Bij Nieuws / activiteiten in het menu kunt u zien waar de workshop over gaat en of er een vervolgworkshop komt

*Let op: inschrijven kan tot 14 dagen voor de activiteit. indien de workshops vol zijn ontvangt u het materiaal dat aangegeven staat (Zie leveringsvoorwaarden). Bij Nieuws / activiteiten in het menu kunt u zien waar de workshop over gaat en of er een vervolgworkshop komt

*Natuurlijk mag u ook altijd vrijwillig een (extra) bedrag doneren om Krachtenspel.nl te ondersteunen.

Ja, wij willen graag vrijwillig bijdragen aan Krachtenspel.nl.

Actief bijdragen aan Krachtenspel.nl

De kerngroep van Krachtenspel.nl is op zoek naar organisaties die bij ons passen (relatie sociaal emotionele educatie, geen winstoogmerk; geen extra kosten voor de kerngroep) en ons komen versterken (ondersteunen, uitdragen, toepassen). Indien u belangstelling heeft en professionele hulp kunt bieden, vul dan het onderstaande in:

Het verspreiden van KrachtenspelRelevant onderzoekInformatie op de eigen website plaatsenErvaren trainers (laten) inwerkenWerken met de verhalenWerken met het spelInzet via sociale mediaArtikel schrijven en/of plaatsen

Wij bieden vooral graag hulp bij

strijdgeestMensenrechten/preventie agressie

werkgeestWorkshops en begeleiding

wijsgeest(Bron)verhalen

genietgeestSpel als educatief middel/preventie van verslaving

praatgeestSociale media/internet

heersgeestAanpak SEE, omgangsklimaat/burgerschap/cultuur

droomgeestBeeldmateriaal (Sociaal Emotionele Educatie)

Interesse in mooie uitgave

Wij hebben interesse in ...(schatting aantal exemplaren) uitgaven van een luxe pakket van het kernmateriaal van Krachtenspel.nl. (verhalen, spel en werkmateriaal met illustraties, geschikt voor een professionele begeleider). De kosten zullen ongeveer €70 bedragen. Wij willen graag bericht krijgen als het materiaal beschikbaar is via een uitgever.

Aantal uitgaven:

Wij hebben interesse in ...(schatting aantal exemplaren) uitgaven van het kinderboek De vurige houthakker en mogelijke vervolgdeeltjes. Wij willen graag bericht van de uitgever krijgen als dit materiaal beschikbaar is.

Aantal uitgaven:

Ja, ik geef toestemming voor de verwerking van mijn persoonsgegevens (er wordt vertrouwelijk om gegaan met deze gegevens en ze gaan niet naar derden).

Ja, ik ga akkoord met de leveringsvoorwaarden Klik hier voor de leveringsvoorwaarden

Wij ontvangen graag een paar keer per jaar de nieuwsbrief als deze verschijnt (we kunnen deze opzeggen als we dat willen)