Inschrijven organisaties

Inschrijfformulier
organisaties / professionals

Fijn dat u betrokken bent bij Krachtenspel.nl! Lees hier op welke manier u kunt bijdragen en participeren.
 • Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door uw giften en bijdragen. Indien u de juiste bijdrage doneert (zie: Soort organisatie) in de kosten van de website, krijgt u direct toestemming om al het materiaal te gebruiken in de eigen organisatie. Uiteraard volgens gebruikersvoorwaarden zoals het gebruik van de juiste bronvermelding.
 • Na het betalen van uw bijdrage krijgt u een uitnodiging voor een workshop of producten (zie hieronder) waarmee u zelf doelgericht aan een project kunt werken of een workshop in uw eigen organisatie kunt geven!
 • Bij vragen kunt u contact opnemen via info@krachtenspel.nl
Hoe geeft u zich op?
 • Vul altijd de met * gemarkeerde velden in.
 • Vink daarna aan van welke mogelijkheden u gebruik wilt maken.

  De organisatie waar u voor werkt

  Naam organisatie*

  Naam contactpersoon*

  Eigen adres*

  Emailadres*

  Telefoon

  Over de organisatie

  Doelgroep*

  Adres*

  Postcode & Plaats*

  Soort organisatie*

  Kleine organisatie (max 5 werknemers)Middelgrote organisatie (max 20 werknemers)Grote organisatie (vanaf 20 werknemers)

  Toestemming gebruik materiaal en inschrijven activiteiten

  We willen graag gebruik maken van het materiaal in onze organisatie, dragen bij aan de onkosten en krijgen schriftelijk toestemming om het materiaal in onze organisatie te gebruiken. We betalen onze bijdrage voor Krachtenspel.nl (na invullen van dit formulier) via een directe bankoverschrijving. Als u op Verzenden klikt, kunt u uw bijdrage betalen via de Donorbox van Krachtenspel.nl. Let op dat u minimaal het juiste bedrag invult. De bijdrage wordt besteed aan de onkosten van Krachtenspel.nl. Natuurlijk mag u vrijwillig direct een extra bedrag doneren om Krachtenspel.nl te ondersteunen. U ontvangt een bevestiging per mail van de betaling én van de inschrijving. Na betaling van het juiste bedrag staat u pas definitief ingeschreven. U ontvangt een automatische bevestiging waarop de gegevens staan die u heeft ingevuld. (Klik aan om de keuzes weer te geven).

  We dragen €150 bij aan de website Krachtenspel.nl (minimum bijdrage kleine organisatie). Dit is voor het gebruik van het materiaal en we geven de voorkeur aan het volgende (klik op het hokje voor de keuzemogelijkheden, max één kiezen).We dragen €250 bij aan de website Krachtenspel.nl (minimum bijdrage middelgrote organisatie). Dit is voor het gebruik van het materiaal en we geven de voorkeur aan het volgende (klik op het hokje voor de keuzemogelijkheden, max twee kiezen).Wij dragen €450 bij aan de website Krachtenspel.nl (minimum bijdrage grote organisatie). Dit is voor het gebruik van het materiaal en we geven de voorkeur aan het volgende (klik op het hokje voor de keuzemogelijkheden, max drie kiezen).

  Mogelijkheden bijdrage €150 (max één kiezen)

  Een uitnodiging voor een inspiratiemiddag met spel.Het stroomdiagram en een stappenplan om doelgericht met een groep aan activiteiten te werken.

  Mogelijkheden bijdrage €250 (max twee kiezen)

  Een uitnodiging voor een inspiratiemiddag met spel.Een uitnodiging voor een workshop (4 uur) voor een professionele begeleider.Het stroomdiagram en een stappenplan om doelgericht met een groep aan activiteiten te werken.

  Mogelijkheden bijdrage €450 (max drie kiezen)

  Een uitnodiging voor een inspiratiemiddag met spel (3 uur) voor maximaal 2 deelnemers.Een uitnodiging voor een workshop (4 uur) voor maximaal twee professionele begeleiders.Het stroomdiagram en een stappenplan om doelgericht met een groep aan activiteiten te werken.Een draaiboek om zelf een workshop te geven van 4 uur (alleen in de eigen organisatie!)

  *Let op: inschrijven kan tot 14 dagen voor de activiteit. Bij Activiteiten staat om welke activiteiten het gaat en wanneer en waar de activiteit wordt georganiseerd (Zie ook Leveringsvoorwaarden).

  *Let op: inschrijven kan tot 14 dagen voor de activiteit. Bij Activiteiten staat om welke activiteiten het gaat en wanneer en waar de activiteit wordt georganiseerd (Zie ook Leveringsvoorwaarden).

  Actief bijdragen aan Krachtenspel.nl

  De kerngroep van Krachtenspel.nl is op zoek naar organisaties die bij ons passen (relatie sociaal emotionele educatie, geen winstoogmerk; geen extra kosten voor de kerngroep) en ons komen versterken (ondersteunen, uitdragen, toepassen). Indien u belangstelling heeft en professionele hulp kunt bieden, vul dan het onderstaande in:

  Het verspreiden van KrachtenspelRelevant onderzoekInformatie op de eigen website plaatsenErvaren trainers (laten) inwerkenWerken met de verhalenWerken met het spelInzet via sociale mediaArtikel schrijven en/of plaatsen

  Wij bieden vooral graag hulp bij

  strijdgeestMensenrechten/preventie agressie

  werkgeestWorkshops en begeleiding

  wijsgeest(Bron)verhalen

  genietgeestSpel als educatief middel/preventie van verslaving

  praatgeestSociale media/internet

  heersgeestAanpak SEE, omgangsklimaat/burgerschap/cultuur

  droomgeestBeeldmateriaal (Sociaal Emotionele Educatie)

  Interesse in mooie uitgave


  Wij hebben interesse in ...(schatting aantal exemplaren) uitgaven van een luxe pakket van het kernmateriaal van Krachtenspel.nl. (De Krachtenspel-werkkaarten met opdrachten en de handleiding voor professionele begeleiders). De kosten zullen ongeveer €70 bedragen. U krijgt bericht als het materiaal beschikbaar is.

  Aantal uitgaven:


  Wij hebben interesse in ...(schatting aantal exemplaren) uitgaven van het kinderboek De vurige houthakker en mogelijke vervolgdelen. U krijgt bericht als het materiaal beschikbaar is.

  Aantal uitgaven:

  Ja, ik geef toestemming voor de verwerking van mijn persoonsgegevens (er wordt vertrouwelijk om gegaan met deze gegevens en ze gaan niet naar derden).

  Ja, ik ga akkoord met de leveringsvoorwaardenKlik hier voor de leveringsvoorwaarden