Activiteiten

Activiteiten

Donderdag 7 april 2022 Workshop: Effectief omgaan met manipulatie en intimidatie

 

Kun jij als je wordt gemanipuleerd of geïntimideerd de regie houden? Wat doe je als je het gevoel hebt dat je op het verkeerde been wordt gezet? Of als iemand je probeert te intimideren? Kun je dan de regie houden en je houding bepalen? Of ga je de situatie ontkennen, verdedigen of aanvallen?

 

Bij tegengestelde belangen heb je vaak te maken met mensen die er niet over willen praten. Of ze maken er hun eigen verhaal van en proberen een ander ook die kant op te krijgen. Maar er zijn ook mensen die laten zien wat ze ervaren, wat ze willen en tegelijk hun grenzen stellen. Ze hebben oog voor verschillen en voor hun eigen belang. Hoe blijf jij in je kracht als mensen manipuleren of intimideren? Dat gaan we oefenen aan de hand van lastige situaties.

 

Op de workshop op 7 april (13-17 uur de Broedplaats, Renkum) werken de deelnemers met het materiaal van Krachtenspel.nl en wisselen we uit hoe je het materiaal kunt gebruiken in de eigen doelgroep/werkomgeving. Met nieuwe opdrachten en oefeningen verkennen we de kracht van de Wijsgeest en testen we samen ook nieuw materiaal. Je kunt zelf met de oefeningen aan de slag in je eigen doelgroep of organisatie!

 

Doelgroep: Workshop voor professionals uit onderwijs, training, coaching en opleiding en andere maatschappelijke organisaties. Kosten: 70 Euro. Snel opgeven kan bij kennismaking via info@Krachtenspel.nl
Onder leiding van Mieke Vollenhoven en Rob Braamburg (co-trainer)

Disclaimer: mochten wij door onvoorziene overheidsmaatregelen genoodzaakt worden om de vorm of de datum van de bijeenkomsten te veranderen, dan houden we jullie op de hoogte via de website.

N.B. Indien u zich inschrijft via het inschrijfformulier kunt u kiezen uit activiteiten en/of producten en krijgt u toestemming om het materiaal in uw organisatie te gebruiken. 

strijdzwaard

Leergang Krachtenspel.nl