Nieuws en activiteiten

Nieuws en Activiteiten

4 oktober 2019 Inspiratiemiddag: Werken met het korte verhaal

 

Inspiratiemiddag onder leiding van Chris Zitter en Mieke Vollenhoven (Krachtenspel.nl &De Roozenboom) Thema: Hoe inspireer je mensen met een sterk verhaal? Of laat je je soms door mooie verhalen van de wijs brengen? Hoe je (jonge) mensen inzicht kunt geven en in hun kracht kunt zetten door een verhaal, gaan we oefenen met het korte verhaal Het krachtenspel (voor alle leeftijden). Doelgroep: Professionals en belangstellenden uit onderwijs, coaching en opleiding en andere maatschappelijke organisaties. En speciaal voor mensen die graag met verhalen werken! De Introductiemiddag op vrijdag 4 oktober (13-16 uur, het Element, Amersfoort) geeft antwoord op deze vragen. De opzet is informeel: de deelnemers maken actief (verder) kennis met de makers van Krachtenspel.nl, hun motieven en uitgangspunten. Ze maken actief kennis met het korte verhaal Het krachtenspel en de oefeningen wisselen uit hoe je dit verhaal kunt gebruiken in de eigen sociale omgeving. Met de oefeningen in het verhaal verkennen we alle krachten van Krachtenspel in onszelf en de samenleving. En je kunt er zo een keer mee aan de slag!

Op de inspiratiebijeenkomsten werken we elke keer met ander werkmateriaal zodat je vaker kunt deelnemen aan deze bijeenkomst. We hopen dat er op deze wijze een mooi netwerk ontstaat! Programma: (verder) actief kennismaken met elkaar, de diverse werkvormen en de krachten; het Krachtenspel-spel of andere Oefeningen aan den lijve ervaren; uitwisselen van ideeën over toepassingsmogelijkheden. Kosten Kennismaken: 50 euro (studenten 25 euro). Snel opgeven bij kennismaking kan via Info@Krachtenspel.nl.

22 november Workshop: Effectief omgaan met invloed, beeldvorming en manipulatie

 

Workshop voor professionals onder leiding van Chris Zitter en Mieke Vollenhoven (Krachtenspel.nl & de Roozenboom) en m.m.v. Christine Brons (Beeldcoaching). Kun je je invloed op een effectieve manier aanwenden? En hoe blijf jij in je kracht als mensen manipuleren of intimideren? Op de workshop op 22 november (13-17 uur het Element, Amersfoort) leren de deelnemers (professionals) door de inzichten en oefeningen de kracht van de Wijsgeest op ervaringsgerichte wijze in zichzelf en in groepen kennen. We werken met concreet beeldmateriaal (beeldcoaching) dat laat zien hoe lastig het is als je met manipulatie of intimidatie te maken hebt. De deelnemers ontdekken hoe ze vanuit hun eigen rol effectief kunnen omgaan met de kracht van beïnvloeden. En ook wat ze vooral wel en beter niet kunnen doen met het werkmateriaal Ken je Wijsgeest in hun doelgroep. Ze geven elkaar tips en suggesties over het werken met Krachtenspel.nl in een groep. Deze middag is bestemd voor professionele begeleiders en doelgericht van opzet. Bijvoorbeeld leerkrachten, (beeld) coaches, begeleiders, zorgverleners of leiders. De diverse workshops zijn apart van elkaar te volgen en vormen samen een leergang. Kosten kennismaken via een workshop: 70 euro. Snel opgeven bij kennismaking kan via Info@krachtenspel.nl

strijdzwaard

Nieuw materiaal

Op deze pagina houden we je ook op de hoogte van Nieuw materiaal dat op de website verschijnt of belangrijke bijstellingen.