Activiteiten

Activiteiten

Woensdag 21 september 2022 Workshop: Effectief omgaan met spannende situaties

 

Ben jij een leider, sfeermaker, strijder of dromer? Op Krachtenspel.nl begint een reis voor jonge en oudere helden. Met de werkwijzen van Krachtenspel kun je als professional samen met je deelnemers leren om sociale krachten in jezelf en groepen te hanteren!

 

Kun jij als je wordt opgejaagd of gemanipuleerd in je kracht blijven? Ook als dat op indirecte wijze gebeurt? Kun je, als je je onzeker voelt over wat er gaande is in een groep, rustig blijven en invloed houden? Wat doe je als je zelf in mist terecht komt? Of als een berg opziet tegen de weg die voor je ligt? Wat doe je als vrienden of collega’s een andere kant op gaan dan jij? Kun je dan de regie over je zelf houden? Of blijf je de situatie ontkennen, jezelf verdedigen, groter of kleiner maken?

 

In dit soort situaties heb je vaak te maken met mensen die er niet echt over durven te praten. Of je kunt er nog geen woorden aangeven. De ander heeft een eigen verhaal en probeert je soms mee te krijgen. Aan elkaar trekken of duwen of het onderwerp uit de weg gaan helpt niet. Er zijn ook mensen die rustig blijven tot ze weten wat er gebeurt. En wat ze wel en niet willen. Die durven aan te geven dat ze het niet weten, laten zien wat ze ervaren en tegelijk hun grenzen stellen. Ze hebben oog voor verschillen. Hoe blijf jij in je kracht als harde werker, sfeermaker, dromer of leider? Dat gaan we oefenen aan de hand van de nieuwe digitale kaarten van Krachtenspel.nl. Als het goed is, staan ze dan op de website! We richten ons op de startkaarten om de website en alle krachten te verkennen. Je kunt er de volgende dag al zonder kosten mee aan de slag!

 

Op de workshop op 21 september (13.00-16.30 uur de Broedplaats, Renkum) werken de adviseurs van Krachtenspel samen met de deelnemers met het nieuwe materiaal en wisselen we uit hoe je de kaarten als beginnende professional direct kunt gebruiken in de eigen doelgroep/werkomgeving. En hoe je daarna – als je doelgericht verder wilt werken – verder kunt met de werkwijze die jou aanspreekt. Bijvoorbeeld met verhalen, beelden, oefeningen en het Krachtenspel-spel. Met nieuwe opdrachten verkennen we de krachten en testen we samen de nieuwe start van het Krachtenspel op de website.

 

Je kunt met de website en de opdrachten direct snel aan de slag in je eigen doelgroep of organisatie!

 

Doelgroep: Workshop voor professionals uit onderwijs, training, coaching en opleiding en andere maatschappelijke organisaties. Kosten: 50 Euro. Snel opgeven kan bij kennismaking via info@krachtenspel.nl. Onder leiding van Mieke Vollenhoven (oprichter Krachtenspel.nl) en Katrin Brait (co-trainer).

 

Disclaimer: mochten wij door onvoorziene overheidsmaatregelen genoodzaakt worden om de vorm of de datum van de bijeenkomsten te veranderen, dan houden we jullie op de hoogte via de website.

 

Woensdag 9 november 2022 de workshop: De start van het Krachtenspel.
In deze workshop testen we met een deel van de adviseurs de nieuwe opzet van de website en testen ook onze eigen krachten in verrassende situaties. Leuk als je mee doet. Aanmelden bij Info@Krachtenspel.nl
Tijd: 13.00 uur – 16.30 uur. Locatie: de Broedplaats, Renkum.

Disclaimer: mochten wij door onvoorziene overheidsmaatregelen genoodzaakt worden om de vorm of de datum van de bijeenkomsten te veranderen, dan houden we jullie op de hoogte via de website.

N.B. Indien u zich inschrijft via het inschrijfformulier kunt u kiezen uit activiteiten en/of producten en krijgt u toestemming om het materiaal in uw organisatie te gebruiken. 

strijdzwaard

Leergang Krachtenspel.nl