Nieuws en activiteiten

Nieuws en Activiteiten

2 oktober 2020 Workshop: Effectief omgaan met dromers, fantasten en warhoofden

 

Hoe kun jij als professional je dromen waarmaken en in je kracht blijven?

Wat houdt je tegen? Kun je bij verleidingen en tegenslag in je kracht blijven en illusies op tijd doorprikken? Wat doe je als professional als (jonge) mensen in jouw doelgroep in een droomwereld, fantasie of bubbel leven?

Op de workshop op 2 oktober (13-17 uur – centrum van het land) ontdekken de deelnemers op ervaringsgerichte wijze de kracht en de valkuil van de droomgeest in zichzelf en in groepen. We werken met concreet materiaal van Krachtenspel.nl (spel, informatie, beelden en oefeningen). In de workshop gaan de deelnemers hun eigen uitdaging aan en ontdekken ze hoe ze vanuit hun eigen rol effectief kunnen omgaan met de kracht van dromen. Ze geven elkaar tips en suggesties over het werken met dit thema in hun eigen doelgroep en situatie. De diverse workshops zijn apart van elkaar te volgen en vormen samen een leergang.

 

Doelgroep: Deze middag is bestemd voor professionele begeleiders en doelgericht van opzet. Bijvoorbeeld leerkrachten, coaches, trainers en begeleiders.

Kosten 70 Euro. Met korting (als je je opgeeft voor 5 september) 50 euro. Snel opgeven kan bij kennismaking via info@krachtenspel.nl

Onder leiding van: Mieke Vollenhoven en Dirk van der Spoel (kerngroep Krachtenspel.nl).

27 november 2020 Inspiratiemiddag: Persoonlijk leiderschap in lastige situaties

 

Kun jij in een moeilijke tijd je krachten bundelen en de regie houden?

Wat doe je als je het overzicht verliest en de communicatie moeilijk wordt? Kun je dan nog koers houden en op tijd ingrijpen? Of houd je je vast aan regels of een leider? In een crisis heb je te maken met mensen die volgen, de situatie ontkennen of in opstand komen. Maar ook mensen die zelf de regie houden en actief meewerken. Hoe kun je jezelf en andere mensen stimuleren? Dat gaan we oefenen aan de hand van lastige situaties. Samen met mensen (vechters)bazen en angsthazen.

Op de Inspiratiemiddag op 27 november 2020 (13-16 uur, centrum van het land) werken de deelnemers met het materiaal van Krachtenspel.nl en wisselen we uit hoe je het materiaal kunt gebruiken in de eigen (sociale en/of werk) omgeving. Met (nieuwe) kaarten en oefeningen verkennen we de kracht van de Heersgeest en andere krachten. Je kunt zelf met de oefeningen aan de slag in je eigen doelgroep of situatie!

 

Doelgroep: Professionals en belangstellenden uit onderwijs, coaching, opleiding en andere maatschappelijke organisaties.

Kosten: 50 Euro. Met korting (als je je opgeeft voor 1 november) 35 euro. Indien je alleen komt kennismaken, kun je je snel opgeven via info@krachtenspel.nl

Onder leiding van: Mieke Vollenhoven en Rob Braamburg (kerngroep Krachtenspel.nl)

 

Disclaimer: Mochten wij door onvoorziene overheidsmaatregelen genoodzaakt worden om de vorm van de bijeenkomsten te veranderen, dan houden we u hiervan op de hoogte.

 

N.B. Indien u zich inschrijft via het inschrijfformulier kunt u kiezen uit activiteiten en/of producten en krijgt u toestemming om het materiaal in uw organisatie te gebruiken. 

strijdzwaard

Nieuw materiaal

Op deze pagina houden we je ook op de hoogte van Nieuw materiaal dat op de website verschijnt of belangrijke bijstellingen.