Nieuws en activiteiten

Nieuws en Activiteiten

6 maart 2020 Inspiratiemiddag: Genieten met sfeermakers, dromers en verleiders

 

Inspiratiemiddag onder leiding van Jan Ausum, Mieke Vollenhoven en Ruud Coumans (kerngroep Krachtenspel.nl) Thema: Hoe kun je genieten met sfeermakers zonder over de top te gaan? Hoe kun je je dromen waarmaken? Hoe je in je kracht blijft en (jonge) mensen in hun kracht kunt zetten, gaan we oefenen met spelsituaties. Samen met sfeermakers, dromers, verleiders en warhoofden. Deze middag is vooral voor mensen die graag met spelsituaties werken. De Inspiratiemiddag op 6 Maart (13-16 uur, het Element, Amersfoort) geeft antwoord op deze vragen. De opzet is informeel: de deelnemers maken actief (verder) kennis met makers van Krachtenspel.nl, het werkmateriaal en wisselen uit hoe je het werkmateriaal kunt gebruiken in de eigen sociale omgeving. Met de speloefeningen verkennen we de kracht van de Genietgeest en de Droomgeest uit Krachtenspel.nl in onszelf en de samenleving. En je kunt zelf met de spelsituaties aan de slag in je eigen doelgroep! Op de inspiratiebijeenkomsten werken we elke keer met ander werkmateriaal zodat je vaker kunt deelnemen aan deze bijeenkomsten. Programma: (verder) actief kennismaken met elkaar, de diverse werkvormen en de krachten; het Krachtenspel-spel aan den lijve ervaren; uitwisselen van ideeën over toepassingsmogelijkheden.

Doelgroep: Professionals en belangstellenden uit onderwijs, coaching, opleiding en andere maatschappelijke organisaties. Kosten: 50 euro. Met vroegboekkorting (als je je opgeeft voor 10 februari) 35 euro. Snel opgeven kan bij kennismaking via Info@Krachtenspel.nl.

Organisatie: Kerngroep Krachtenspel.nl. Formele en financiële afhandeling: Hoekstra Management en Advies.

3 april 2020 Workshop: Effectief omgaan met dromers, fantasten en warhoofden

 

Workshop voor professionals onder leiding van Mieke Vollenhoven, Dirk van der Spoel en Ruud Coumans (kerngroep Krachtenspel.nl). Hoe kun jij je dromen waarmaken? Wat houdt je tegen? Kun je bij verleidingen en tegenslag in je kracht blijven en illusies op tijd doorprikken? Wat doe je als professional als (jonge) mensen in jouw doelgroep in een droomwereld, fantasie of bubbel leven? Op de workshop op 3 april (13-17 uur het Element, Amersfoort) leren de deelnemers door de inzichten en oefeningen de kracht en de valkuil van de droomgeest op ervaringsgerichte wijze in zichzelf en in groepen kennen. We werken met concreet materiaal van Krachtenspel.nl (spel, informatie, oefeningen). In de workshops gaan de deelnemers hun eigen uitdaging aan en ontdekken ze hoe ze vanuit hun eigen rol effectief kunnen omgaan met de kracht van dromen. Ze geven elkaar tips en suggesties over het werken met dit thema van Krachtenspel.nl in hun eigen doelgroep. De diverse workshops zijn apart van elkaar te volgen en vormen samen een leergang.

Doelgroep: Deze middag is bestemd voor professionele begeleiders en doelgericht van opzet. Bijvoorbeeld leerkrachten, coaches, begeleiders. Kosten 70 euro. Met korting (als je je opgeeft voor 9 maart) 50 euro. Snel opgeven kan bij kennismaking via Info@krachtenspel.nl.

Organisatie: Kerngroep Krachtenspel.nl. Formele en financiële afhandeling: Hoekstra Management en Advies.

strijdzwaard

Nieuw materiaal

Op deze pagina houden we je ook op de hoogte van Nieuw materiaal dat op de website verschijnt of belangrijke bijstellingen.