Nieuws en activiteiten

Nieuws en Activiteiten

2 oktober 2020 Workshop: Effectief omgaan met dromers, fantasten en warhoofden

 

Workshop voor professionals onder leiding van Mieke Vollenhoven, Dirk van der Spoel en m.m.v. Janneke Hoekstra (kerngroep Krachtenspel.nl). Hoe kun jij je dromen waarmaken? Wat houdt je tegen? Kun je bij verleidingen en tegenslag in je kracht blijven en illusies op tijd doorprikken? Wat doe je als professional als (jonge) mensen in jouw doelgroep in een droomwereld, fantasie of bubbel leven? Op de workshop op 2 oktober (13-17 uur, Amersfoort) leren de deelnemers door de inzichten en oefeningen de kracht en de valkuil van de droomgeest op ervaringsgerichte wijze in zichzelf en in groepen kennen. We werken met concreet materiaal van Krachtenspel.nl (spel, informatie, oefeningen). In de workshops gaan de deelnemers hun eigen uitdaging aan en ontdekken ze hoe ze vanuit hun eigen rol effectief kunnen omgaan met de kracht van dromen. Ze geven elkaar tips en suggesties over het werken met dit thema van Krachtenspel.nl in hun eigen doelgroep. De diverse workshops zijn apart van elkaar te volgen en vormen samen een leergang.

Doelgroep: Deze middag is bestemd voor professionele begeleiders en doelgericht van opzet. Bijvoorbeeld leerkrachten, coaches, begeleiders. Kosten 70 euro. Met korting (als je je opgeeft voor 15 september) 50 euro. Snel opgeven kan bij kennismaking via Info@krachtenspel.nl.

Organisatie: Kerngroep Krachtenspel.nl. Formele en financiële afhandeling: Hoekstra Management en Advies.

strijdzwaard

Nieuw materiaal

Op deze pagina houden we je ook op de hoogte van Nieuw materiaal dat op de website verschijnt of belangrijke bijstellingen.