Kracht van de genietgeest

Kracht van de Genietgeest

en het hele Krachtenspel-spel

Voorkom verslavingHanteer je grenzenTrain je genietgeest

De Genietgeest is als heerlijk water waarin je kunt genieten en niet meer hoeft te praten.
Maar als je over de top gaat, word je een slaafje van de Verdover en door een draaikolk meegezogen.

Pak verslaving aan

Werkmateriaal over de Genietgeest

Ken je genietgeest

Wat zijn de kracht en de valkuil van de genietgeest? Hoe kun je die op tijd waarnemen? Hoe kun je effectief reageren als de genietgeest je verdooft? Wat moet je dan wel en niet doen? Het werkmateriaal Ken je genietgeest kun je gebruiken om de genietgeest beter te begrijpen.

Reclamespotje van de genietgeest

Hier komt een reclamespotje van Vrienden van de genietgeest dat duidelijk maakt wat wel en niet werkt in de preventie van verslavend gedrag.

Het hele Krachtenspel-spel

Het hele Krachtenspel-spel

Hoe speel je samen het Krachtenspel-spel? In het Krachtenspel-spel staan opdrachten en spelsituaties bij alle Krachten: Strijdgeestopdrachten, werkgeestopdrachten, wijsgeestopdrachten etc. Ook staat er duidelijk beschreven: wat je moet doen voordat je kunt gaan spelen, het aantal spelers, materiaal dat je nodig hebt, puntenlijstje en een kort overzicht van de 7 krachten. De twee spelkaarten met de afbeeldingen van de krachten kun je gratis downloaden van de website zodat iedereen het kan spelen. En heb je zin om het Krachtenspel-spel te bekijken?

Indien u zich inschrijft, kunt u dit werkmateriaal voor groepen downloaden en ontvangt u twee keer per jaar de nieuwsbrief. Maak hieronder een account of log in als u al een account heeft.