Test

Test Krachtenspel.nl

Stel je voor: Je bent in een groep met vrienden en je krijgt kritiek waar anderen bij zijn. Je vindt het niet terecht en voelt je aangevallen.
Welke kracht gebruik jij op zo’n moment? Op deze website staan sociale krachten die in jezelf en in groepen spelen. De krachten zijn goed maar kunnen over de top gaan en uit de hand lopen. De krachten hebben een speciale naam, een kleur en een symbool gekregen. Bij de strijdgeest staat een zwaard en een Strijder, bij de werkgeest een schep en een Harde werker (zie de picto’s).
In deze test kun je ontdekken welke kracht jij in een spannende situaties hebt. En welke rol/houding je dan hebt. Maak de volgende zin af en kijk dan welk pictogram nu het beste bij jou past. Als ik kritiek krijg en me aangevallen voel, dan…

Welke kracht past bij jou in een spannende situatie? Weet je wat er gebeurt als deze kracht doordraaft? Via de link ontdek je op de pagina van die Kracht meer over deze kracht. Daar vind je ook het werkmateriaal dat bij die kracht past. Maar je kunt natuurlijk ook naar een kracht gaan die je minder goed kent!